> Home > Oprema za gradilište > Ručni alati > Alati za ličioce > Ličilački valjak + valjak za radijatore

Ličilački valjak + valjak za radijatore

Superfina vrhunska kvaliteta, visoko komprimirana pjena (55 kg/m3), zaobljena s obje strane, posebno pogodna za visokokvalitetne ličilačke radove, specijalno za sve lakove na bazi umjetne smole, lazure i akrilne lakove na bazi vode.
Superfina vrhunska kvaliteta, visoko komprimirana pjena (55 kg/m3), okrugli, posebno pogodan za visokokvalitetne ličilačke radove, specijalno za sve lakove na bazi umjetne smole, lazure i akrilne lakove na bazi vode.
Superfina vrhunska kvaliteta, visoko komprimirana pjena (55 kg/m³), ravan s obje strane, posebno prigodno za visokokvalitetne ličilačke radove, specijalno za sve lakove na bazi umjetne smole, lazure i akrilne lakove na bazi vode.
4mm flor, tkana kozja dlaka, vrhunska kvaliteta, ne muca se, otporan na otapala, specijalno za materijale koji sadrže otapala, brtvila, poliesterske i epoksidne smole.
Obostrano unutarnje zaokruživanje (udubljenje) omogućuje lagano bojanje. Zahvaljujući mikro porama valjak postiže vrlo finu površinu. Stoga idealno za visokokvalitetne završne premaze. Preporučuje se za: lakove na bazi otapala, vodene...
Pogodno za visokokvalitetno završno lakiranje. Zahvaljujući mikro porama valjak postiže vrlo finu završnu površinu. Preporučuje se za: lakove na bazi otapala, vodene lakove.
za glatke površine 13 mm flor, otporan na otapala, ne muca se.
12mm flor, profesionalna kvaliteta, spojevi od 2 obojene končane poliamid niti, optimalan prihvat i davanje boje, dugi vijek trajanja, vrlo otporan, ne muca se, najbolje rezultate daje sa zidnim i fasadnim bojama na svim podlogama.
Za grube podloge, 12 mm flor, izvrsna kvaliteta, ne muca se, otporan na otopine.
Premium obloga od poliamidnih vlakana. Prkatično bez dlačica, mucanja. Postiže posebno fine površine zahvaljujući izuzetno kratkim vlaknima flor. Idealno za glatke podloge. Preporuča se za: zidne boje.
Visokokvalitetna obloga od poliamidnih rezanih vlakana. Izvrsno ponovno uspravljanje, te stoga malo prska. Iznimno dugački flor osigurava odlično upijanje i otpuštanje boje. Prikladan za malo strukturirane podloge. Preporuča se za: zidne boje.
12mm flor, poliamid, otporan na otopine, za glatke podloge.
Visokokvalitetna obloga od 100% mikrovlakana. Može pohraniti materijale do 6 pute veće od vlastite zapremnine. Optimalno zadržavanje boje, minimalno prskanje i stoga idealno za rad iznad glave. Idealno za glatke podloge. Preporuča se za: ...
Visokokvalitetna izuzetno izdržljiva, poliamidna obloga otporna na otapala s teksturiranim najlonskim vlaknima. Ne zapetljava se ni sa viskoznim materijalima. Idealno za glatke podloge. Preporuča se za: lakove na bazi otapala, dvokomponentne...
Visokokvalitetna obloga od teksturiranih vlakana. Ne zapetljava se ni sa viskoznim materijalima. Kratka, plišana površina osigurava ravnomjerne površine. Idealno za glatke površine. Preporučuje se za: lakove na bazi otapala, zaštitu od hrđe.
Specijalni set za učinkovito nanošenje vodenih lakova. Prvo se lak nanosi valjkom RotaStar, nastavno na to se vlažni temeljni prema nanosi s RotaSchaum. Preporučuje se za: lakove na bazi vode. *DuPont Patent Application WO 2005/007302 A2
Specijalni set za učinkovito nanošenje vodenih lakova. Prvo se lak nanosi valjkom RotaFilt, nastavno na to se vlažni temeljni prema nanosi s RotaSchaum. Preporučuje se za: lakove na bazi vode. *DuPont Patent Application WO 2005/007302 A2
 

Lorencic Katalog

Pregledajte ili preuzmite katalog online

Pristupi online Katalogu

Kompetentno savjetovanje

Mi Vam stojimo rado na raspolaganju

Sjedišta

Lorencic servis za iznajmljivanje

Iznajmite Lorencic uređaje u našem servisu za iznajmljivanje

Uređaj za iznajmljivanje

Login erfolgreich

Zurück zur Home

Reset erfolgreich

Wir haben Ihnen eine E-Mail gesendet
Zurück zur Home

Login

Der Benutzer oder das Passwort ist falsch
Loggen Sie sich bitte ein
Passwort vergessen?

Passwort vergessen?

Die eingegebene E-Mail Adresse wurde nicht gefunden
Tragen Sie bitte Ihre E-Mail Adresse ein um Ihr Passwort zurückzusetzen