> Home > mLorencic

mLorencic

Brzo i jednostavno naručivanje putem aplikacije

Naručite građevinski alat, strojeve i materijal iz udobnosti vašeg pametnog telefona. Brzo, jednostavno i pouzdano.Preuzmite aplikaciju danas!


Upoznajte našu inovativnu aplikaciju za naručivanje građevinskog alata, strojeva i materijala - vaš idealni partner za brzo, jednostavno i sigurno naručivanje direktno iz udobnosti vašeg pametnog telefona! Bez obzira jeste li vlasnik male građevinske tvrtke, profesionalni majstor ili trgovac, mi smo ovdje da vam olakšamo život i učinimo vaše građevinske projekte uspješnima.

Naša aplikacija vam pruža sve što vam treba na jednom mjestu, eliminirajući potrebu za dugim čekanjima u redovima i traženjem po trgovinama. Sada možete pregledati i naručiti širok asortiman proizvoda visoke kvalitete iz udobnosti svog doma ili radnog mjesta.

Jednostavna i intuitivna navigacija našom aplikacijom čini proces odabira proizvoda jednostavnim i efikasnim. Kategorizirani proizvodi, detaljni opisi, slike i prikaz stanja omogućavaju vam informirani izbor prilikom odabira građevinskog alata, strojeva i materijala koji najbolje odgovaraju vašim potrebama. Bez obzira tražite li električne alate, ručne alate, građevinske strojeve ili materijale kao što su profili, mobilna ograda ili skela, naša aplikacija će vam pružiti širok spektar proizvoda visoke kvalitete.

Naručivanje je jednostavno i intuitivno. Dodajte željene proizvode u košaricu i završite narudžbu s nekoliko jednostavnih koraka. Bez dugotrajnih papirnatih obrazaca ili telefonskih poziva - samo nekoliko dodira na zaslonu i vaša narudžba je poslana. Naša aplikacija je dizajnirana kako bi vam pružila brz, siguran i praktičan način naručivanja građevinskog materijala i alata.

Nudimo vam fleksibilne opcije isporuke. Vašu robu možemo sigurno dostaviti na vašu adresu, brinući se da stigne na vrijeme i u savršenom stanju. Također vam pružamo mogućnost da osobno preuzmete robu u našim poslovnicama u Sarajevo. Vi odaberite onu opciju koja vam najviše odgovara, a za ostalo će se pobrinuti naš pouzdan i profesionalni tim posvećen brzoj obradi vaše narudžbe.

Nemojte više gubiti vrijeme i energiju tražeći po različitim trgovinama ili čekajući u redovima. Preuzmite našu aplikaciju sada i uđite u svijet jednostavnog, sigurnog i učinkovitog naručivanja građevinskog alata, strojeva i materijala. Postanite dio naše rastuće zajednice zadovoljnih korisnika i doživite revoluciju u građevinskoj industriji.

Lorencic – Tehnika i servis za građevinskog profesionalca! 

Lorencic Katalog

Pregledajte ili preuzmite katalog online

Pristupi online Katalogu

Kompetentno savjetovanje

Mi Vam stojimo rado na raspolaganju

Sjedišta

Lorencic servis za iznajmljivanje

Iznajmite Lorencic uređaje u našem servisu za iznajmljivanje

Uređaj za iznajmljivanje

Login erfolgreich

Zurück zur Home

Reset erfolgreich

Wir haben Ihnen eine E-Mail gesendet
Zurück zur Home

Login

Der Benutzer oder das Passwort ist falsch
Loggen Sie sich bitte ein
Passwort vergessen?

Passwort vergessen?

Die eingegebene E-Mail Adresse wurde nicht gefunden
Tragen Sie bitte Ihre E-Mail Adresse ein um Ihr Passwort zurückzusetzen