> Home > Utisci

Utisci

Linkovi

Naše veb stranice mogu sadržati i ponude drugih linkova.Za sadržaje takvih ponuda Lorencic ne snosi nikakvu odgovornost. Pre samog unosa u link, sadržaji drugih linkova prolaze proveru istinitosti podataka, ako se ustanovi da je ponuda ispravna i ukoliko to tehničke mogućnost dozvoljavaju podaci se mogu postaviti na stranicu.

Copyright veb stranica i čitav sadržaj (npr: slike, logo,dokumenta, podaci,...)(izuzimajući iste koje su već pravno zaštićene) podleže Copyright Lorencic. marke i /ili Copyrights treće strane koji su se izjasnili kao nosioci prava.

Odgovornost

Za pojedine sadržaje ne preuzimamo garanciju. Svi podaci preuzeti su iz poverljivih izvora. Odgovornost i garancija aktuelnosti,tačnostii apsolutnosti postavljenih informacija iz tih razloga ne mogu biti preuzeti  od naše strane. Dalje korišćenje u komercijalne svrhe ili dalja obrada podataka sme se sprovoditi samo ukoliko postoji pismeno odobrenje. Podaci na našim stranicama su postavljeni tek posle pažljive tekničke provere. Naučna dostignuća su u stalnom razvoju. Ukoliko nas posećujete,molimo Vas obratite pažnju da za tražene podatke upišete najnovije stanje. Molimo Vas za razumevanje ukoliko i naiđete na neke sitne nepravilnosti koje su u ovom poslu neminovne.Naša dužnost je da da iste svedemo na najmanju moguću pojavu, i nastale greške blagovremeno otklonimo.

Pojedini opisi primena samog proizvoda u pojedinim slučajevima ne mogu se uzeti u obzir. Obavezno pre primene konkretnog proizvoda uraditi proveru istog i uzeti u obzir namenu samog proizvoda koja je opisana u uputstvu dobavljača.

 

Lorencic Katalog

Pregledajte ili preuzmite katalog online

Pristupi online Katalogu

Kompetentno savjetovanje

Mi Vam stojimo rado na raspolaganju

Sjedišta

Lorencic servis za iznajmljivanje

Iznajmite Lorencic uređaje u našem servisu za iznajmljivanje

Uređaj za iznajmljivanje

Login erfolgreich

Zurück zur Home

Reset erfolgreich

Wir haben Ihnen eine E-Mail gesendet
Zurück zur Home

Login

Der Benutzer oder das Passwort ist falsch
Loggen Sie sich bitte ein
Passwort vergessen?

Passwort vergessen?

Die eingegebene E-Mail Adresse wurde nicht gefunden
Tragen Sie bitte Ihre E-Mail Adresse ein um Ihr Passwort zurückzusetzen